Om os

Et traditionelt firma med visioner

Heine Bjerre Tømrer & Snedker APS fik sin start tilbage i 2010, da Heine Bjerre valgte at stoppe ved sin fars tømrervirksomhed for at starte eget. Siden da, har virksomheden oplevet en utrolig vækst, både lokalt og på landsplan men også på det internationale.Tømrerfirmaet har udført opgaver i blandt andet Oslo, Stockholm Helsinki, London og Dubai. I 2017 blev Heine Bjerre Tømrer & Snedker udnævnt til gazellevirksomhed.

Heine Bjerre selv, har over 30 års erfaring inden for byggebranchen. Derfor gør firmaet meget ud af de håndværksmæssige traditioner, med vægt på kvalitet og fleksibilitet i udførelsen af alle tømrer- og snedkeropgaver. Som tømrerfirma sætter Heine Bjerre en stor ære i, at være en troværdig virksomhed, der overholder alle tider og aftaler.

I dag beskæftiger tømrervirksomheden sig med alt fra tilbygninger, montage af døre og vinduer til terrasser og renoveringsopgaver. Firmaet har dog fundet sit speciale i facadebeklædning med natursten, Aluminiums plader og farvet Emalitglas, hvor de har stor erfaring i at udføre opgaver i en høj standard. Heine Bjerre Tømrer & Snedker ApS har allerede udført en bred vifte af forskellige opgaver. I fremtiden vil firmaet gerne lave endnu mere facademontage for kunder i hele Danmark.

På snedkerværkstedet bliver der udført mange anderledes opgaver for både private og erhvervskunder. Fra den special liste man ikke kan købe i byggemarkedet, til præfabrikeret bygningsdele som vi montere på byggepladsen.

En stor del af virksomhedens arbejdsopgaver kommer desuden gennem arbejde som underentreprenør, for firmaets mange større entreprenører kunder. I firmaet er der ansat et hold af kvalificerede medarbejdere, der arbejder selvstændigt og holder til forskellige steder i Danmark. På den måde er Heine Bjerre tømrer & snedker i stand til at varetage mange kunder,  både lokalt og i resten af landet.

Kontakt os og få et tilbud  på tømrer og snedkerarbejde

Har du brug for en professionel og kvalitetsbevidst tømrer og snedker, der kan varetage enhver type opgave. Heine Bjerre Tømrer & Snedker har base i Fårup, men udfører tømrerarbejde for privat såvel som erhvervskunder i hele landet.

Kontakt os på telefon 51 86 20 10 eller e-mail kontakt@heine-bjerre.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver opgaven, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Heine Bjerre, Tømrer og Snedker

Fandt du ikke hvad du ledte efter på vores hjemmeside. Så er du meget velkommen til at kontakte os på 51 86 20 10 eller du kan udfylde vores kontaktformular her

Kontakt os